Harald Rotgers

Harald Rotgers added an article 03 12 2018

03-12-2018

Op naar de feestdagen: giftcards, gepersonaliseerde etiketten en meer

De feestdagen zijn voor de meeste bedrijven een extra drukke periode. Maar wij zijn drukker! Benieuwd waar we onze klanten juist in deze periode extra mee ondersteunen? In dit artikel geven we je een kijkje in onze keuken.

De giftcard – vanouds populair als cadeau

Giftcards zijn al jarenlang een populair cadeau tijdens de feestdagen. En dat merken we bij DCP als geen ander! Wist je dat we meer dan 100.000 giftcards printen, verwerken en naar het gewenste adres versturen? Al dan niet begeleid met bijpassende brief en/of vouchers. Hierbij kan het zowel gaan om cadeaukaarten voor op de toonbank van je winkel, als give-away in tijdschriften (denk aan bijvoorbeeld aanbieders van maaltijdboxen) of als giftcards voor een kerstpakket. Mogelijkheden genoeg om je branding, naamsbekendheid of verkoop een boost te geven!

Val op met gepersonaliseerde etiketten voor jouw relatiegeschenk

December en januari zijn dé maanden voor relatiegeschenken. Een uitdaging dus om op te vallen tussen alle (zakelijke) cadeaus en presentjes. Wij helpen onze klanten hierbij met onze gepersonaliseerde etiketten voor de meest uiteenlopende producten. Van wijnetiket tot label voor een snoeppot of streekproduct, een simpele blikvanger waar je alle kanten mee op kunt.
We leveren dan ook geen doorsnee etiket, maar fullcolour etiketten die helemaal naar wens ingedeeld en geprint worden. En wil je nog een extra boodschap of actie meegeven? Dan kunnen we ook een NFC-chip in de etiketten verwerken, zodat de ontvanger na het scannen van het etiket naar bijvoorbeeld een (persoonlijke) actiepagina op je website gestuurd wordt.

Ledenpassen voor het nieuwe jaar

Terwijl veel ondernemers druk bezig zijn met het einde van het jaar, hebben we ook veel bedrijven en verenigingen die zich al op het nieuwe jaar focussen. Zo is deze periode ook een piekmoment voor de productie en uitlevering van nieuwe ledenpassen. Dat betekent dat er weer (tien)duizenden plastic passen met maatwerk opdruk en waar gewenst NFC- of RFID-chips de deur uit gaan. Vanzelfsprekend volledig in lijn met de strikte eisen rondom informatiebeveiliging van de AVG.

Persoonlijke aandacht, ook in tijden van drukte

Onze teams en machines draaien dus op volle toeren om elke opdracht snel, vakkundig én met persoonlijke aandacht te verwerken. Ook in deze tijden van topdrukte krijg jij als klant dus de aandacht die je verdient! Meer weten of een maatwerk offerte voor jouw giftcards, relatiegeschenken of ledenpassen? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer.

Continue reading...

Jurriaan Wentink

Jurriaan Wentink added an article 19 03 2018

10 voordelen van een online jaarverslag
View

10 voordelen van een online jaarverslag

Naast een printversie en downloadbare PDF, kiezen organisaties steeds vaker voor een online jaarverslag. Er zijn zelfs pakketten die het mogelijk maken om vanuit één systeem te publiceren naar een PDF, website én app. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van zo'n online jaarverslag? We zetten ze voor je op een rijtje: