01-02-2019

Moi! Ben jij het nieuwe gezicht van Founded in Groningen?

In januari besloot Koen Atema een nieuw avontuur aan te gaan. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zijn schoenen kan vullen en voor de komende jaren mooie plannen smeedt om het Groninger startup ecosysteem nog beter te verbinden en op de kaart te zetten. We zijn inmiddels startup stad nummer 2 in Nederland, maar we gaan natuurlijk voor goud!

Wat we doen

Simpel gezegd, we zijn een platform om alle mooie Groningse bedrijven en initiatieven te verbinden en op de kaart te zetten. Met een leuk en informeel team werken we samen met veel verschillende Groningse partijen aan projecten zoals Startup in Residence, Founder Talks en Founder Factory. Daarnaast hebben we ook nog mooie plannen voor de komende jaren, en daar hebben we jou voor nodig.

Wie we zoeken

Een sociaal, daadkrachtig en energiek persoon, die bereid is om de handen uit de mouwen te steken. Je beschikt al over een groot netwerk en voor jou is het geen probleem om relaties op te bouwen met en tussen startups, scale-ups, corporates en bestuurders. Natuurlijk staat het Groningse ecosysteem en de rol van Founded daar altijd bij voorop. En je hebt al een behoorlijke track record op het gebied van startups en een overvloed aan plannen die bijdragen aan het ecosysteem.

Wat je gaat doen

De fancy job title is Private Lead. We hebben ook een Public Lead (Lian de Boer) en daar werk je nauw mee samen. Je bent het gezicht van Founded in Groningen en eindverantwoordelijke. Je brengt onze projecten bij elkaar, zorgt voor samenhang, aansturing en dat er de komende jaren mooie en waardevolle projecten bijkomen waar we met z’n allen vol trots achter kunnen staan.

Kom je langs voor een bakkie? Je weet ons te vinden toch?

Continue reading...

Sebastiaan Kremer

Sebastiaan Kremer added an article 21 01 2019

Geef je startup een groeimarkt met de BeStart Challenge
View

Geef je startup een groeimarkt met de BeStart Challenge

Yes! De inschrijving voor de BeStart Challenge is geopend. - Bouwgroep Dijkstra Draisma zoekt slimme oplossingen voor kozijnen die zij in hun fabriek in gevels aanbrengen. - Paques daagt startups uit om één of meer eindproducten te maken van de reststof ruwe PHA die het bedrijf uit organische afvalstromen produceert. Ben jij een innovatieve startup die hier een oplossing voor denkt te hebben? Meld je dan uiterlijk 18 maart aan voor de BeStart Challenge en waag de sprong. Je werkt van het begin af aan nauw samen met de klant, waardoor je meteen een launching customer hebt. Daarnaast draai je mee in ons accelerator programma met intensieve coaching. Allemaal kosteloos, dankzij financiering van onze partners. Meer informatie en inschrijven: www.bestart.nl/challenge. Delen is fijn ??

Koen Atema

Koen Atema added a featured article 21 12 2018

It’s time for a new adventure
View

It’s time for a new adventure

The past few years, I’ve dedicated most of my time trying to connect the ecosystem of Groningen and put the Groningen startup ecosystem on the map. The ecosystem is now better connected and often mentioned as the second best ecosystem of the Netherlands (after Amsterdam). Groningen has achieved this by working together with so many different partners. To me, it proves Groningen is small enough to build strong relationships and is large enough to think big.