Sebastiaan Kremer

Sebastiaan Kremer added an article 21 01 2019

21-01-2019

Geef je startup een groeimarkt met de BeStart Challenge

Yes! De inschrijving voor de BeStart Challenge is geopend.
- Bouwgroep Dijkstra Draisma zoekt slimme oplossingen voor kozijnen die zij in hun fabriek in gevels aanbrengen.
- Paques daagt startups uit om één of meer eindproducten te maken van de reststof ruwe PHA die het bedrijf uit organische afvalstromen produceert.

Ben jij een innovatieve startup die hier een oplossing voor denkt te hebben? Meld je dan uiterlijk 18 maart aan voor de BeStart Challenge en waag de sprong. Je werkt van het begin af aan nauw samen met de klant, waardoor je meteen een launching customer hebt. Daarnaast draai je mee in ons accelerator programma met intensieve coaching. Allemaal kosteloos, dankzij financiering van onze partners. Meer informatie en inschrijven: www.bestart.nl/challenge.
Delen is fijn ??

Geef je startup een groeimarkt met de BeStart Challenge

In april 2019 begint de BeStart Challenge. Hierbij kunnen startups werken aan een bestaande uitdaging op het gebied van duurzaamheid of cleantech in het bedrijfsleven. Je bouwt dan als het ware je startup op samen met en rondom je eerste klant. Handig! Zo weet je zeker dat je een groeimarkt aanboort en dat je een launching customer hebt, die als referent voor je latere klanten kan dienen. Tegelijkertijd krijgt je klant een oplossing die perfect past. Win-win dus.

Hoe gaat de Challenge in zijn werk?

Je kunt je hieronder inschrijven voor een van de twee Challenges die we in 2019 organiseren. Als er een match is, stroom je in in het BeStart programma dat begint in april 2019. Samen met de andere startups doorloop je de Think, Check en Grow fasen, waarbij je tegelijkertijd nauw samenwerkt met je uitdager, de klant. Door van het begin af aan nauw met elkaar samen te werken, kun je je product of dienst goed afstemmen op de wensen van je klant. Hierdoor is je product veel sneller klaar voor de markt en kun je beginnen met groeien.

Inschrijven voor de BeStart Challenge

Denk jij een oplossing te hebben voor een van onderstaande Challenges? En wil je met met jouw duurzame startup deelnemen aan het programma van BeStart? Meld je uiterlijk 18 maart aan! De Challenge begint in april 2019 en deelname is kosteloos, dankzij financiering van onze partners.

Continue reading...

Oliver Benkel

Oliver Benkel added an article 09 01 2019

Competition for ideas - GO Start-up Zentrum Oldenburg
View

Competition for ideas - GO Start-up Zentrum Oldenburg

You have an awesome idea and want to bring it to the next level? Join our ideas competition and upload a creative video of your business idea (max. 2 min.) until Feb. 15th on our website! -> www.gruenden-oldenburg.de Your chance to get one of the limited places in the third round of our accelerator program (starting on April 1st), website or logo design and so on.