Jessica Mills

Jessica Mills added an event 16 01 2018

08-03-2018

Social Media; wat kan ik ermee voor mijn bedrijf?

Social media, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen! We gebruiken het privé, maar het is ook goed te gebruiken om als ondernemer nieuwe business uit te halen. Maar hoe doe je dat nou? Daar komt Marthijs Veldthuis over vertellen tijdens deze meet up! En wie is Marthijs? Dat kan hij het beste zelf even vertellen.

“Heb je een bedrijvenpagina op Facebook, maar heb je geen idee wat je er verder mee kan? En die andere social media-kanalen, wat kan je daar mee? Sinds ik begon met Twitteren in 2008 ben ik eigenlijk per ongeluk in de wereld van social media gerold. Ik heb tijdens stages voor tijdschrift Nieuwe Revu en RTV Noord kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Facebook, Youtube, Twitter, Snapchat en Instagram. Ik vind het super tof om hier mee bezig te zijn en ik wil die kennis graag met je delen! Ga ik voortaan voor je Facebooken? Dat niet, maar ik ga je wel tips en tricks geven over social media-kanalen en content. Na de workshop heb je een idee op welke social media-kanalen je aanwezig kan zijn met je bedrijf en wat voor content je daar kan plaatsen.”

De meetup zal beginnen met een presentatie van Marthijs. Hierna is er tijd voor vragen, dus schroom vooral niet om deze te stellen! We zien je graag op 8 maart, tot dan!

Entree is € 5,00 (graag cash mee te nemen). Koffie, thee, sapjes en wat lekkers staan voor je klaar!

Other events

view calendar