Jos  Veenema

Jos Veenema added an event 03 04 2019

01-05-2019

Netwerk event Groningen Onderneemt

Zin om meer te leren op het gebied van e-commerce, retail? Of interesse in een speeddate met een consultant? Zelfs de ondernemers van SchoenenZaken komen spreken en je schoenen poetsen. Deze avond hebben we het allemaal. Ontvang tijdens het event prijzen t.w.v 1000 euro! De avond staat in het teken van "Studentondernemers werken samen''. Kom je ook? (Entree en consumpties zijn gratis)

Studentondernemers werken samen

Deze avond zijn er meerdere sprekers aanwezig, die hun kennis over ondernemerschap, netwerken en samenwerken met jullie gaan delen.
De eerste sprekers die we mogen verwelkomen, zijn de eigenaren van SchoenenZaken.

Naast de sprekers kan je onder andere speeddates houden met consultants en kan je zelfs je schoenen laten poetsen door de eigenaren van SchoenenZaken. Ook is er tijdens deze avond een loterij waar je onder andere een consultancy pakket kan winnen t.w.v €1000,-!

Tussen de activiteiten door is er natuurlijk voldoende ruimte om te netwerken en andere studenten ondernemers te leren kennen. Wie weet komen hier nog mooie samenwerkingen uit voort.
Daarnaast zijn er ook specialisten vanuit diverse vakgebieden ter plaatse, om hun kennis en ervaringen met jullie te delen.

Een ticket incl. consumptie voor deze avond is gratis.

Wil jij je bedrijf promoten op deze avond?
Voor slechts €50,- kan jij je bedrijf promoten aan alle aanwezige ondernemers.

Other events

view calendar