Sanne Borger

Sanne Borger added an event 13 09 2019

24-09-2019

Kasteelpraat

We gaan op dinsdag 24 september starten met een interview-serie. De gasten zijn IT-ondernemers; mensen uit de praktijk dus.
De host van is Ronald Mulder, onder meer auteur van leerboeken over ondernemerschap en columnist van NoordZ, het ondernemersplatform van het Dagblad van het Noorden.
Ronald vraagt ze drie kwartier lang het hemd van het lijf, en als hij wat vergeet kan het publiek zelf ook vragen stellen. Dat kan trouwens ook nog tijdens de aansluitende borrel.

Studenten, docenten, collega-ondernemers en andere nieuwsgierigen… iedereen is welkom! Aanmelden kan via kasteel.gro@noorderpoort.nl.


Dinsdag 24 september is de eerste editie van 16.00 tot 17.30 uur. Gast is Schelte Meinsma.


Schelte Meinsma, geboren op 13 maart 1980 te Smallingerland, is als 17-jarig jochie begonnen met internetondernemen. Waar hij eerst een aantal jaar dacht het programmeren leuk te vinden, en het ook nog enigszins te kunnen, bleek dit al snel een illusie. Zijn echte passie ligt bij het bedenken en creëren van nieuwe dingen. Hij noemt zichzelf dan ook wel 'Willie Wortel': je kunt het zo gek niet bedenken of Schelte heeft het al geprobeerd op tech gebied.

Tegenwoordig is Schelte actief met een paar succesvolle BV's (o.a. DBK, VRROOM, Karreer.com), en staat hij te boek als échte inspirerende ondernemer. Hij ziet overal kansen en houdt ervan om snel te schakelen en energieke mensen om zich heen te hebben. Tevens is Schelte auteur van het 72 pagina's tellende boek genaamd 'Fact Based Marketing', is hij de bedenker van de omgekeerde ROI en is hij auditor e-commere van HBO-opleidingen in Nederland.

Tech woorden van Schelte zijn: Virtual Reality, Augmented Reality, Serious Gaming, Stress Algoritmes, 360 VR, Mobile Apps, e-Commerce, Traffic Growth, Digital Marketing, Big Data, AI, Machine Learning, Gamification.
Wil je meer weten over Schelte zijn persoonlijkheid? Google dan maar eens 'MBTI ENTP', waarbij je een inkijkje krijgt in de persoonlijkheid van Schelte.

Other events

view calendar