Jessica Mills

Jessica Mills added an event 20 05 2019

03-10-2019

Jonge Ondernemers Prijs

Ondernemerschap is de katalysator van elke samenleving. En juist in deze tijd van totale disruptie zijn jonge ondernemers meer dan ooit van groot belang. Zij snappen wat er nodig is om de vereiste stap voorwaarts te zetten en vanuit hun creativiteit en innovatiekracht zijn zij in staat om blijvende verdienmodellen te realiseren die economische groei en werkgelegenheid met zich meebrengen.

De JOP biedt een podium voor deze groep jonge en succesvolle ondernemers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat, door deze mensen en de organisaties die zij vertegenwoordigen een podium te bieden, dit een inspirerend effect heeft op heel Noord-Nederland.

JOP 2018

JOP 2018

Uit vele inzendingen heeft de vakjury van de Jonge Ondernemingsprijs 2019 acht ondernemingen genomineerd voor de halve finale. Met de bekendmaking van de halve finalisten komt de jonge ondernemingsverkiezing van Noord Nederland een stap dichterbij de ontknoping die plaatsvindt op 10 oktober 2019.

De halve finalisten zijn:
Energie Inspectie – Martijn van der Harst
Convident – Rick Dreise
Marketing Crew – Jessica Kuiken
Grutte Pier Brouwerij – Frans Filius
Qlic Internet Solutions – Marijn Poelman
Storage Share – Julian Doorten
CC Diagnostics – Nutte van Belzen
SoundImports – Koen Pronk

De halve finalisten zullen een traject ingaan die bestaat uit een bustour met een workshop, een grensverleggende activiteit en de ‘Shark Tank’. Daarnaast pitchen alle halve finalisten hun eigen bedrijf via een videoproductie en maken ze daarna kans om naar de grote finale te gaan.

Namens het bestuur, de jury en sponsoren van harte gefeliciteerd met de nominatie!

Other events

view calendar