Jessica Mills

Jessica Mills added an event 07 02 2019

14-02-2019

Hardcore 5G - Huawei 5G Masterclass

Op 14 februari komt Jurjen Veldhuizen van Huawei ons meer vertellen over hardcore 5G. Dit keer vindt de masterclass plaats in een prachtige locatie in de stad Groningen: Het Van Swinderen Huys. Je kunt je gratis aanmelden via het aanmeldformulier hiernaast.

Hardcore 5G

Over 5G wordt steeds meer gesproken, maar de achterliggende technologie nemen we vaak voor lief. Hoe dat precies zit kan Jurjen Veldhuizen van Huawei ons uitleggen. Op 14 februari komt hij ons meer vertellen over Hardcore 5G: deep dive technology and architecture. Hij zal de details van 5G technologie uitleggen en zal proberen weer te geven welke ingrijpende wijzigingen er zullen worden geïmplementeerd in de toekomst.

Jurjen Veldhuizen heeft bijna 20 jaar ervaring in telecommunicatie als managing consultant en werkt bij Huawei Technologics als Solution Director. De transitie in de telecom sector intrigeert hem en hij vergaart informatie en ontwikkelt new business met de focus op telecom technologie (5G), verticals (Energie, Smart Manufacturing, autonomous driving) en concepten zoals Smartcity.

In een interactieve sessie gaat Jurjen vertellen over 5G technieken en gaat hij proberen ons begrip van 5G verder te vergroten. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. spectrum- en antenne technologie, transportnetwerk en overall architectuur.

Other events

view calendar