Jessica Mills

Jessica Mills added an event 30 05 2018

19-06-2018

Growth Hack your business

Heb je een startup of beginnend bedrijf en wil je nieuwe en praktische dingen leren die je direct de volgende dag kunt toepassen? Founder Factory is een serie workshops georganiseerd door verschillende Groningse initiatieven en bedrijven, speciaal voor jonge ondernemers.

Growth hack your business

Tijdens de eerste workshop van Founder Factory leert Willemijn Waterbolk je hoe je Growth Hacking effectief kan inzetten voor je bedrijf.

Veel startups hebben een waslijst aan taken, maar weten niet goed waar ze zich moeten op moeten concentreren. Growth Hacking leert je op systematische wijze identificeren waar knelpunten liggen, waar je als eerste focus moet aanbrengen en daarna op snelle en creatieve wijze te testen welke veranderingen wel en niet werken om je doelstelling te behalen.

Ken je de space race van Dropbox nog? Dit is 1 van de vele voorbeelden hoe growth hacking ingezet kan worden om doelen te bereiken. Ook (de toen nog startups) Airbnb en Instagram gingen je voor en maakten daarna een hele snelle groeispurt.

Willemijn heeft in 2016 de Growth Tribe Academy afgerond en heeft sindsdien haar Growth Hack skills ingezet voor o.a. StartupDelta, Startupfest Europe, Peecho en nu ook voor haar eigen bedrijf FlickFeeder.

No-show policy

Normaal gesproken zijn de kosten voor deze workshop 25 euro pp, maar dankzij sponsoring van de Pijp, Flick Feeder en Founded in Groningen is deze workshop gratis.

Omdat er gelimiteerde plekken zijn en het zonde is om de kans van een andere ondernemer weg te nemen, hebben we een no-show policy bij gratis edities van Founder Factory.
Heb je wel een kaartje, maar kom je niet? Dan brengen we 50 euro in rekeningen.
Je mag je kaartje wel aan iemand anders geven, maar jij bent er verantwoordelijk voor dat die persoon zelf ook echt komt. Laat deze wisseling wel even weten.

Other events

view calendar