Rebecca Brands

Rebecca Brands added an event 04 09 2018

19-09-2018

Groen Doen #2

Groen Doen
Stichting Groener Groningen is een collectief van Groene Groningse ondernemers dat zich richt op duurzaamheid. Samen willen we de groene initiatieven in de stad (meer) aandacht geven en onze mede stadjers bewuster maken over groener (maar zeker niet saaier) leven. Dit doen we onder andere door zelf leuke events te organiseren. Elke twee maanden zal er dan ook een ‘Groen Doen’ avond plaatsvinden. Tijdens deze avonden komen er toonaangevende groene sprekers aan het woord om ons te informeren, inspireren en motiveren!

Wilbert van de Kamp
Tijdens deze editie van Groen Doen komt local hero, Wilbert van de Kamp, aan het woord. Hij is oprichter van Omapost, Youth Food Movement (tegenwoordig Slow Food Youth Network) en mede oprichter van AppelKruimel&Fris. Daarnaast kan hij erg goed koken en maakt hierbij het liefst gebruik van duurzame streekproducten. Tijdens deze avond zal hij ons meenemen in zijn kijk op de (duurzame) voedsel industrie. En het zou Wilbert niet zijn, als hij hier geen lichtelijk ongemakkelijke, maar zeer grappige draai aan zou geven.

Vega(n) barbecue
Vanaf 18:00 uur ben je welkom om te genieten van een barbecue met allerlei heerlijke, gezonde, duurzame, vega(n) gerechtjes van verschillende Groningse ondernemers. Zie het als een soort foodcourt waar je overal wat lekkers kunt halen. Je kunt hier betalen met muntjes die je op de avond zelf bij The Student Hotel kan kopen, voor € 2,50 p/s.

INCLUSIEF!
Je ticket is inclusief het allereerste editie van het Dutch Vegan Magazine (https://dutchveganmagazine.nl/) Op basis van het e-mail adres waar jij je kaartje mee koopt ontvang je gratis de eerste editie in oktober in je mailbox!

Programma
18:00 - 20:00 uur Vega(n) barbecue
20:00 - 21:30 uur Lezing Wilbert van de Kamp (NL)
21:30 - 22:30 uur Borreltijd

Other events

view calendar