Jessica Mills

Jessica Mills added an event 20 08 2018

11-09-2018

Founder Talks: Antje Meindersma & Rene Bolhuis

Start het nieuwe ondernemersseizoen goed met de nieuwste editie van Founder Talks, dé ondernemerstalkshow van en voor Groningen.

Op dinsdag 11 september in het Groninger Forum gaan RTV Noord-presentator Bart Breij én jij weer in gesprek met twee opvallende Groningse ondernemers. Na de business, is er natuurlijk weer een band en een borrel.

De eerste bevestigde gast van Founder Talks op 11 september is...

Antje Meindersma - Alledaags

Hoe positioneer je je bureau zo dat je leuke klanten krijgt? Hoe zeg je nee tegen klanten die iets *denken* beter te weten? En hoe combineer je het werk als app- en websitebouwer voor klanten met het ontwikkelen van je eigen product? Dat vanwege de toepassing van kunstmatige intelligentie ook nog eens bijzonder ambitieus is, en ingewikkeld om aan de man te brengen?

Antje Meindersma van Alledaags, het enige Groningse IT-bureau waarbij de helft van de medewerkers vrouw is, heeft er na jaren van twijfelen een weg in gevonden en reflecteert op de problemen die elk IT-bedrijf ongetwijfeld kent.

René Bolhuis, wereldwijd 360 graden camera-speler

De Tweede Kamer. De politie. De Champions League. Horus heeft ze allemaal als klant. Haar 'mobile mapping' technologie wordt overal ter wereld gebruikt voor beveiliging van evenementen en gebeurtenissen, maar ook voor topsport. Sensoren, 360 graden camera's, virtual reality en software werken naadloos met elkaar samen om objecten te herkennen en te analyseren.

René Bolhuis redde Horus uit een faillissement en pakte het bedrijf zonder eerdere ICT-werkervaring op. En: hij maakte er een wereldspeler van, gewoon vanuit Bedum. Wat is zijn geheim? En hoe is het om in de Champions League van bedrijven en evenementen te spelen?

Past editions

Jessica Mills

Jessica Mills added an event 19 12 2017

Founder Talks #4
View

Founder Talks #4

In samenwerking met RTV Noord organiseert Founded in Groningen Founder Talks, waar we het vuur na aan de schenen van Groningse founders leggen. In een diepte interview met twee markante...

Other events

view calendar