Jessica Mills

Jessica Mills added an event 19 12 2017

01-03-2018

Founder Talks #4

In samenwerking met RTV Noord organiseert Founded in Groningen Founder Talks, waar we het vuur na aan de schenen van Groningse founders leggen. In een diepte interview met twee markante ondernemers, zaagt RTV Noord-journalist Bart Breij net zo lang door tot we tot de kern komen. Geen schouderklopjes, gebakken lucht of alleen de zonnige kanten van het ondernemen, maar het hele verhaal.

Benjamin Derksen - webshopgigant in Progress

Benjamin Derksen is mede-oprichter van webshopbedrijf Frank, voorheen Experty. Hij gaat een spannend jaar tegemoet. Zijn bedrijf gaat 450 eigen webshops meer en meer samenvoegen tot één groot geheel. En: nog dit jaar wil het bedrijf uit stad Groningen uitbreiden van 8 naar 27 landen. Hoe zorg je voor zo'n groei in de moordende webshopmarkt? En hoe blijft Frank staan tegenover Coolblue, dat precies hetzelfde pand bewandelde?

Ard Boer - muziek én innovatie

Ard Boer gaat zijn dromen achterna. Hij combineert zijn passie voor muziek met innovatie. Hij was mede-oprichter van het Into The Great Wide Open-festival en heeft Sony, 3FM en Universal Music als klanten. Dankzij zijn Broadcast Radio kan iedereen achterhalen hoe vaak zijn muziek voorbij komt op radio en tv. En met behulp van big data, neural networks en A.I. kan hij zelfs accuraat voorspellen of een nummer een hit wordt.

Toch gelooft hij nog niet in die technieken - en rijk wordt hij er ook niet van. Waarom niet? Het unieke eigen geluid van Ard Boer - ook dat komt aan bod in de vierde editie van Founder Talks.

Other events

view calendar