Niels Peper

Niels Peper added an event 24 10 2018

06-11-2018

Duurzame Innovatie Challenge 2018

Als onderdeel van Culturele Hoofdstad 2018 is #DIC2018 in het leven geroepen om de kennis en het talent uit de regio in te zetten ter versterking van de duurzame innovatiekracht. Op 6 november behandelen we 5 challenges van bedrijven binnen het thema "duurzame organisaties" door met innovatieve brainstorm methodes tot toffe oplossingen te komen. Dus kom bij ons je netwerk versterken, deel jouw passie en genialiteit met ons en ontdek wat je daar allemaal voor terug krijgt.

Duurzame Innovatie Challenge Fryslân 2018 - Duurzame organisaties

Duurzame vraagstukken van bedrijven en organisaties worden gekraakt tijdens de Duurzame Innovatie Challenge (#DIC2018). Zoals benoemd in bijvoorbeeld het Startup Debat in Groningen afgelopen week, is duurzame bedrijfsvoering een nieuwe standaard aan het worden. Veel partijen zitten echter nog met grote vragen. Zo wil Friesland College bijvoorbeeld weten hoe ze 100% papierloos kunnen worden. Terwijl Sprog zich afvraagt hoe ze ondernemers in beweging kunnen krijgen in deze transitie.

Als onderdeel van Culturele Hoofdstad 2018 is DIC2018 in het leven geroepen om de kennis en het talent uit de regio in te zetten ter versterking van de duurzame innovatiekracht. Serieuze innovatiepartners (Brain Fuel, DORP, Welcome to the Village) hebben de handen ineengeslagen met grote partijen met een effectief netwerk en kleine partijen met grootse ambities. DIC2018 wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, de Energiecampus Leeuwarden, FB Oranjewoud, Provincie Fryslân en de Gemeente Leeuwarden.

We nodigen jou graag uit om vanuit een professioneel perspectief met ons mee te denken en de mix van ZZP’ers, start-ups, studenten (HBO, MBO, WO), werkzoekenden en andere professionals, aan te vullen. Wij bieden jou de kans om vrij te netwerken in een creatieve omgeving waar iedereen naar eenzelfde doel toewerkt. Daarnaast zagen we tijdens de eerste bootcampdag dat deze oplossingen ook zeer inspirerend werken voor de eigen bedrijfsvoering.

In drie bootcampdagen met drie centrale thema’s worden 16 vraagstukken onder handen genomen. Graag vragen we aandacht voor de derde bootcampdag op 6 november met het thema: Duurzame bedrijfsvoering.

Kortom: kijk even rond op de site voor meer info, en schrijf je in voor 6 november, de laatste bootcampdag van #DIC2018. Shine like a diamond tijdens de sessies, breid je netwerk uit en maak kans op een tof pakket aan prijzen. Tot dan!

Other events

view calendar