25-06-2019

De Noorderlingen presents: PITCH PLEASE!

Wéér een pitchwedstrijd voor student ondernemers? Jazeker! Maar dan nét even anders!

Pitch Please...


Waar pitch wedstrijden als paddenstoelen uit de grond schieten, doen we het bij De Noorderlingen nét even anders! In de Nieuwe Kerk Groningen schitteren op 25 juni 3 Noorderlingen op het podium!

De pitchers
De afgelopen jaren hebben al heel wat Noorderlingen tijdens het Pitch event met bibberende knietjes op het podium gestaan. Die zenuwen duren vaak maar even, want zodra ze die microfoon in handen hebben pitchen ze de sterren van de hemel!

Spreker Maik van Heerd
Ondernemer Maik van Heerd (Cafe de Toeter,  Het Bierfestival  &  Pubquiz in de Martinikerk en meer) over de 3 d's : Durven, Doen en Doorzetten en neemt ons mee in zijn ondernemers verhaal waarin hij vertelt over passie, vernieuwing, innovatie en tegenslagen. Daarnaast test je kennis over ondernemerschap met een mini pubquiz! Voor de winnaar staat een smakelijke prijs klaar!De vakjury bestaande uit door de wol geverfde ondernemers zullen onze Noorderlingen stevig aan de tand voelen en uiteindelijk de winnaar bekend maken.

Borrel, Bitterballen en Begemans Steekijs!
Na de drie D's van Maik is het tijd voor de 3 B's van De Noorderlingen! Borrelen, Bitterballen en Begemans steekijs! We praten na tijdens de afsluitende borrel In het zonnetje met zomerse muziek op de achtergrond, bitterballen en een koud drankje! Er lopen hostessen rond om polaroids te maken én oud Noorderling Marc Begeman deelt steekijs uit!  Met een enthousiast publiek vol ondernemers, studenten, overheden en afgevaardigden van hogescholen kán het dan alleen maar weer een mooie bijeenkomst worden.Wat & wie neem je mee?


Jezelf én een enthousiasteling uit je omgeving. Ondernemers, ondernemende geest of gewoon je pa, ma & beste vrienden. En een flinke dosis zelfvertrouwen en ondernemers-kennis.

Waar je dat nou weer voor nodig hebt.... 
Misschien krijg je zélf ook nog wel de kans om het podium te pakken!

We zien je graag op 25 juni!Programma


15:30 Ontvangst met bubbels

16:00 Opening Pitch Please

16:15 Spannende pitch wedstrijd

17:00 Maik van Heerd over ondernemen

17:20 Pubquiz + prijs!

17:45: Bekendmaking winnaar Pitch Please

17:45 Borrel in het zonnetjeLocatie & Parkeren

Nieuwe Kerk Groningen
Nieuwe Kerkhof 1, 9712 PT Groningen


Parkeren kan in de garage aan de Ossenmarkt (Spilsluizen 25) of aan het Boterdiep (Boterdiep 85)

Other events

view calendar